Branza de Horodniceni, 800 g, cu lapte de oaie, in membrana naturala Cod 00004123
Opinia clientilor:
Branza de burduf, cunoscuta sub numele traditional de branza framantata, este una dintre specialitatile culinare romanesti. Este un produs 100% natural avand culoarea alb-galbuie, consistenta moale-untoasa, fiind ambalata în membrana naturala (burduf). Gustul si mirosul sunt specifice casului, slab sarat. Asigura un aport important de grasimi, proteine si calciu.
Ingrediente: branzeturi din lapte de vaca pasteurizat, branzeturi maturate cu lapte de oaie pasteurizat, sare.
Tara de origine a laptelui: Romania.
- Grasime in substanta uscata
- 25%
- Valoare energetica
- 713 KJ / 170,5 Kcal
- Grasime
- 9,3 g din care acizi grasi saturati 5,6 g
- Proteine
- 19,7 g
- Glucide
- 2 g din care zaharuri 2 g
- Sare
- 3 g
- Gramaj
- 800 g
- Temperatura de pastrare
- 2°C...6°C