Branza de burduf 800 g, in membrana naturala, cu lapte de oaie, Cod 00003015
Opinia clientilor:
Branza de burduf, cunoscuta sub numele traditional de branza framantata, este una dintre specialitatile culinare romanesti. Este un produs 100% natural avand culoarea alb-galbuie, consistenta moale-untoasa, fiind ambalata în membrana naturala (burduf). Gustul si mirosul sunt specifice casului, slab sarat. Asigura un aport important de grasimi, proteine si calciu.
Ingrediente: branzeturi din lapte de vaca pasteurizat, branzeturi maturate cu lapte de oaie pasteurizat, sare.
Tara de origine a laptelui: Romania.
- Grasime in substanta uscata
- 30%
- Valoare energetica
- 351 kj / 82,7 kcal
- Grasime
- 10,5 g - din care acizi grasi saturati 6,3 g
- Proteine
- 19.5 g
- Glucide
- 2 g - din care zaharuri 2 g
- Sare
- 3 g
- Gramaj
- 800 g
- Temperatura de pastrare
- 2°C...6°C